Not known Details About آنفولانزا معارفی

اگرچه ویروس‌های آنفولانزا هر سال ویژگی‌های آنتی ژنی خود را تغییر می‌دهند، اما علائم کمابیش همیشه ثابت می‌مانند.

در  بررسی‌های  انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیک‌ها و علت ۶.۵ درصد بستری‌های کودکان با عفونت‌های تنفسی بوده است.

مایعات در درمان آنفولانزای تنفسی مانند آنفولانزای نوع ای و سی و آنفلانزای گوارشی مانند آنفولانزای نوع بی بسیار موثر است.

ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماری‌های دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.

سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن می‌تواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.

لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱

این بیماری توانست تا آخر شهریور ماه سال ۸۸ جان بیش از ۳۰۰ هزار نفر را بگیرد و منجر به مرگ آنان شود.

برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد می‌­شود.

هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا آنفولانزا از انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنید.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۹

این بیماری معمولا به بدن پرندگان پستانداران سرایت می­‌کند و مشکلات؛

بسته به آسیب ناشی از بیماری و خستگی بدن، استراحت و تعریق باعث سهولت در غلبه بر آنفولانزا می‌شود. بدن هنگام مبارزه با ویروس به انرژی نیاز دارد. در دوران آنفولانزا می‌توانید با ماندن در خانه و استراحت تا حد امکان به بدن خود کمک کنید تا تمام انرژی خود را برای بهبودی مصرف کند.

بیشتر افراد طی چند روز تا ۲ هفته از آنفولانزا بهبود می یابند. علائم سرماخوردگی که به طور کلی خفیف تر می­‌باشند، معمولاً طی ۲ الی ۳ روز به اوج خود می رسند و سپس به تدریج طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.

مصرف هرگونه آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *